Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Eloi Estebanell, de l'IES Comte de Rius, 'Premi Recerca Jove 2018'

L'ex alumne de l'institut tarragoní va ser reconegut pel seu treball de rececerca 'Petjades elèctriques. Piezoelectricitat aplicada'

L'ex alumne de l'IES Comte Rius de Tarragona ha estat guardonat amb el 'Premi Recerca Jove 2018' L'ex alumne de l'IES Comte Rius de Tarragona ha estat guardonat amb el 'Premi Recerca Jove 2018' CEDIDA
Ciència Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Juny 2019 08:19

Eloi Estebanell, ex alumne de batxillerat de l'Institut Comte de Rius de Tarragona, va rebre dissabte 1 de juny, a l'Auditori de Barcelona, de mans del president de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Torra, i la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, el 'Premi Recerca Jove 2018' pel seu treball de recerca titulat 'Petjades elèctriques. Piezoelectricitat aplicada', dirigit pel professor Josep Maria Aliaga.

En aquest treball, l’alumne estudia l’aplicabilitat de ceràmiques piezoelèctriques, que al deformar-se produeixen corrent elèctric, en dos àmbits diferents: per a l’enllumenat d’un carrer de vianants amb el terra recobert amb paviment amb ceràmiques piezoelèctriques, i per a l’obtenció individual de corrent elèctric a partir d’unes plantilles ceràmiques incorporades al calçat que permeten carregar petits aparells elèctrics, com a mòbils, reproductors MP3 i altres. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: