Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Trobades amb científiques de Tarragona

Les trobades es duran a terme dilluns 11 de febrer, al Campus Catalunya de la URV (12h), dimarts dia 12 al Campus Sescelades (11h) i al Cafè La Catonada (19h)

L'Aula Magna del Campus Catalunya de la URV acollirà dilluns la primera de les trobades de dones científiques L'Aula Magna del Campus Catalunya de la URV acollirà dilluns la primera de les trobades de dones científiques ARXIU / URV
Ciència Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Febrer 2019 19:32

Investigadores de diferents àrees del coneixement i amb una extraordinària trajectòria participen en les trobades amb científiques de Tarragona organitzades per l'Associació per a la Divulgació Científica al Camp de Tarragona (DivulgaTGN), en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència el proper 11 de febrer.

L’objectiu de les trobades és conèixer en què consisteix la seva recerca i debatre sobre la problemàtica de la dona a la carrera investigadora: quines són les possibles causes del biaix de gènere a l’àmbit científic, les dificultats per accedir a llocs de lideratge i les possibles estratègies per revertir la situació, entre d’altres.

Les trobades es duran a terme dilluns 11 de febrer a l’Aula Magna del Campus Catalunya (12h), dimarts 12 de febrer a la Sala de graus de la Facultat de Química al Campus Sescelades (11h) i aquest mateix dia al Cafè La Cantonada (19h).

Aquestes taules rodones són d’accés gratuït i obertes al públic en general, i compten amb la col·laboració de l’Observatori d’Igualtat de la URV i la participació dels centres de recerca ICAC, IPHES, ICIQ i IISPV i investigadores de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: