Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Patricia Terrado Ortuño guanya del VIII Premi d’Investigació Port de Tarragona

La doctora en Arqueologia Clàssica de la URV va vèncer amb el seu projecte 'Ciutat. Port i territori. Cartografia històrica de Tarragona entre els segles XVII i XIX'

Patricia Terrado, guanyadora del VIII Premi d’Investigació Port de Tarragona Patricia Terrado, guanyadora del VIII Premi d’Investigació Port de Tarragona CEDIDA
Ciència Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Febrer 2019 15:02

La guanyadora d’aquesta edició ha estat Patricia Terrado Ortuño, doctora en Arqueologia Clàssica i llicenciada en Història per la Universitat Rovira i Virgili (URV), amb el seu projecte titulat 'Ciutat. Port i territori.Cartografia històrica de Tarragona entre els segles XVII i XIX.' En aquesta nova edició del premi portuari han concursat sis projectes.

La guanyadora disposa de 12 mesos per a completar el treball que serà publicat en el segon trimestre de l’any 2020 dins la Col·lecció Saturnino Bellido de les Publicacions del Port de Tarragona.

Així doncs, el dimecres 30 de gener de 2018 es va reunir el jurat de la vuitena edició del Premi d’Investigació Port de Tarragona format per Montse Adan Domènech, directora de Comunicació del Port de Tarragona, Coia Escoda Múrria, cap de l’Arxiu del Port de Tarragona, Ramon Aloguin Pallach, arquitecte, Elena Virgili Bertran, directora de la BibliotecaHemeroteca Municipal de Tarragona i Quim Vendrell Moreno, coordinador de Publicacions del Port de Tarragona per emetre veredicte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: