Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Investigadors de la URV participen en el Congrés Nacional de Micologia

El congrés, que es fa a Tarragona, s’iniciarà aquest dimecres 19 de setembre al Palau Firal i de Congressos de la ciutat

Grup de recerca de la Universitat Rovira i Virgili (URV) Grup de recerca de la Universitat Rovira i Virgili (URV) CEDIDA
Ciència Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Setembre 2018 09:52

L’Associació Espanyola de Micologia organitza el 14è Congrés Nacional de Micologia a Tarragona a partir d’avui, 19 de setembre, i fins al divendres 21 al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. El comitè organitzador l’integren investigadors del grup de recerca Unitat de Micologia i Microbiologia Ambiental de la URV, que també presenten algunes de les ponències.

El congrés tractarà dels avenços que els investigadors han fet en l’estudi dels fongs, com ara els fongs com a model genètic d’estudi dels processos biològics, les noves perspectives en la teràpia antifúngica i micologia veterinària, entre d’altres.

L’acte inaugural serà aquest dimecres 19 de setembre a les 15h a la sala Eutyches del Palau de Congressos de Tarragona amb la conferència inaugural de Daniel Ramón: ‘El futur dels fongs en biotecnologia’. L’acte serà presidit per María José Figueras, rectora de la URV; José Francisco Cano, president del comitè organitzador i catedràtic de Microbiologia a la URV; Humberto Martín, president de la secció de Micologia de la Societat Espanyola de Microbiologia, i professor titular de Microbiologia de la Universidad Complutense de Madrid, i Javier Pemán, president de l’Associació Espanyola de Micologia i responsable de la unitat de Micologia de l’Hospital Universitari La Fe de València.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: