Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’IPHES obté la distinció 'HR Excellence in Research' de la Unió Europea

S'atorga la distinció per promoure la recerca aplicant valors i se li reconeix el seu compromís ferm per millorar les polítiques i els procediments interns del centre

Laboratori de restauració i conservació, a l'edifici del campus Sescelades, a Tarragona Laboratori de restauració i conservació, a l'edifici del campus Sescelades, a Tarragona IPHES
Ciència Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Gener 2018 17:37

L’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) ha obtingut la distinció 'HR Excellence in Research', que atorga la Comissió Europea, per promoure els principis generals de la Carta Europea pel que fa al personal investigador (Human Resources Strategy for Researchers, HRS4R), així com el Codi de Conducta per a la Captació d’Investigadors (Code of Conduct for the Recruitment of Researchers, Charter &Code). També se li reconeix el seu compromís ferm per millorar les polítiques i els procediments interns del centre.

El 'HR Excellence in Research' es considera alhora un punt de partida per establir una Estratègia de Recursos Humans integral i coherent, que hauria de permetre aconseguir una visibilitat internacional de l’IPHES en el marc d’un entorn laboral que ofereixi la possibilitat de fer recerca en igualtat d'oportunitats, integritat ètica i conciliació familiar.

El Pla d'Acció HRS4R de l’IPHES va ser elaborat per un grup de treball en un procés participatiu i obert que incloïa representants de totes les àrees de recerca. S’estructura en base a quatre pilars principals: aspectes ètics i professionals, contractació, condicions laborals i Seguretat Social, i Formació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: