Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les dones sociòlogues són les protagonistes del calendari de 2018 de la URV

L’observatori de la Igualtat de la URV dedica anualment un calendari a donar a conèixer les dones dins del món científic

Calendaris de l'Observatori d'Igualtat per aquest any 2018 dedicat a les dones sociòlogues Calendaris de l'Observatori d'Igualtat per aquest any 2018 dedicat a les dones sociòlogues CEDIDA
Ciència Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Gener 2018 10:19

Per desè any consecutiu, l’Observatori de la Igualtat de la URV ofereix a la comunitat universitària un calendari que divulga les contribucions científiques de les dones, molts cops desconegudes pel públic, en les diferents àrees del coneixement al llarg de la història.

A través del calendari Dones i Sociologia, d’aquest 2018, es reivindica el reconeixement públic de les sociòlogues fundadores i clàssiques com a figures destacades del seu temps, que van crear teoria social i sociologia al mateix moment que els sociòlegs reconeguts com a fundadors i clàssics.

Les dones seleccionades per a cadascun dels mesos de l’any són: Harriet Martineau, Beatrice Potter Webb, Anna Julia Cooper, Charlotte Perkins Gilman, Jane Addams, Annie Marion MacLean, Marianne Schnitger Weber, Maria Ossowska, Alva Myrdal, Georgina Isabel Jiménez de López, Heleieth Iara Bongiovani Saffioti i Fàtima Mernissi.

Els membres de la comunitat URV poden recollir un exemplar a l’oficina de l’observatori, situada al campus Catalunya, edifici D2, despatx 4.30, de dilluns a divendres de 9 a 13:30 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: