Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una mostra de fotografia científica a la Biblioteca Xavier Amorós de Reus

L’exposició presenta les fotografies del concurs de fotografia científica a les xarxes socials de la URV

Fotografia guanyadora de la categoria general Fotografia guanyadora de la categoria general JOEL SÁNCHEZ
Ciència Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Gener 2018 12:10

La Biblioteca Xavier Amorós de Reus acull una exposició de les fotografies que van participar al III concurs de fotografia científica a les xarxes socials, organitzat per la unitat de comunicació de la ciència de la Universitat Rovira i Virgili. La mostra integra un total de 20 fotografies que es poden visitar del 15 de gener al 3 de febrer. Les fotografies es divideixen en dues categories, micro i general, i fan referència a diferents disciplines científiques i tècniques relacionades amb la innovació, la divulgació científica i les aplicacions tecnològiques que es fan a la URV.

En la categoria micro es poden veure imatges d’objectes amb una dimensió real, menor o igual a 1 mil•límetre i d’altres obtingudes a través d’un instrument de micrografia o tècniques de difracció. En aquesta modalitat, la imatge guanyadora correspon a Francisco Algaba, en què s’observen preadipòcits de ratolí en expansió sota el microscopi. L’autor els ha comparat irònicament, per la seva similitud de la forma, amb els shuriken, una arma tradicional japonesa. Pel que fa a la categoria general, la imatge guanyadora pertany a Joel Sánchez i la seva fotografia mostra la lleugeresa del grafè, ensenyant com els estams d’una flor poden suportar aerogels formats de grafè, el material del futur segons l’autor.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: