Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La URV convoca 25 noves places per a investigadors predoctorals

El programa, cofinançat per la UE, pretén captar talents internacionals

Edifici del Rectorat de la Universitat Rovira i Virgili (URV) Edifici del Rectorat de la Universitat Rovira i Virgili (URV) JOSEP CARTANYÀ
Ciència Redacció Infocamp
Dijous, 16 Febrer 2017 10:27

La Universitat Rovira i Virgili (URV) va obrir ahir la convocatòria de 25 places per a investigadors predoctorals en diferents àmbits de recerca. Aquesta iniciativa s’emmarca dins el Martí i Franquès COFUND Fellowship Programme i està cofinançada per la Unió Europea. Els candidats començaran el seu contracte de tres anys a la URV aquest mes d’octubre 2017.

Aquesta iniciativa permetrà atreure i captar joves amb talent i experiència a l’estranger, ja que els candidats que vulguin optar-hi no poden haver residit més de 12 mesos dels darrers tres anys a Espanya (comptabilitzat en data de 31 de juliol 2017). És a dir, es buscaran estudiants internacionals amb un màster o investigadors espanyols que hagin estat fora dos dels darrers tres anys per donar-los-hi l’oportunitat de desenvolupar la seva carrera investigadora a la Universitat Rovira i Virgili. Els candidats rebran una formació multidisciplinària i intersectorial, fruit de col·laboracions amb més de 30 socis que donen suport actiu a aquest programa.

Un comitè format per avaluadors externs validarà els candidats en una primera fase i, posteriorment, comitès de selecció de la URV entrevistaran els tres millors candidats per cada plaça per triar el candidat final. En aquesta selecció es tindrà en compte el perfil acadèmic, mèrits com la recerca i l’experiència professional i la seva motivació i referències.

Les places són cofinançades per la Unió Europea a través del programa Marie Skłodowska-Curie actions, que aporta quatre milions d’euros al programa. La URV destina quatre milions d’euros més per poder contractar un total de 50 investigadors predoctorals en dues convocatòries entre el 2017 i 2018. A més, la convocatòria també tindrà el suport de la Fundació Catalunya-La Pedrera, l’IRTA i el Banco Santander.

La URV és la primera universitat pública a Espanya que ha rebut aquest finançament i una de les cinc institucions espanyoles que ha rebut aquesta distinció en les dues primeres convocatòries del programa COFUND predoctoral. La convocatòria està oberta del 15 de febrer al 15 d’abril 2017.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: