Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

CAMBRILS | Calendari Gastronòmic
Gastronomia Redacció Infocamp

Nou bars i restaurants de Cambrils participen en aquest esdeveniment setmanal que oferirà "platillos" i una copa de vi o cava a un preu de 6€

Gastronomia Redacció Infocamp

Del 9 al 25 de febrer, una vintena de restaurants inclouran la galera com a producte estrella dels seus plats i, a més, es programaran activitats gastronòmiques per als joves

Gastronomia Redacció Infocamp

Els "platillos" de Cambrils Gastrotour, la fira Romesco & Drinks i els menús "Cambrils amb gust de mar" són les principals novetats del 2024

Gastronomia Redacció Infocamp

El Parc del Pescador acull aquest pont 24 cellers que ofereixen tastos de vins de les diferents DO i 17 restaurants, amb la millor gastronomia cambrilenca

Gastronomia Redacció Infocamp

La fira reunirà de l'11 al 15 d'octubre, al Parc del Pescador, 24 cellers i 17 restaurants, que oferiran tastos de vins i maridatges, i programarà activitats

Gastronomia ACN

El segon showcooking anirà a càrrec de Sergi Palacín del restaurant Hiu el proper dimarts 21 de març

Gastronomia Redacció Infocamp

Un total de 32 restaurants participaran, del 10 al 31 de març, en les 9es jornades gastronòmiques dedicades a aquesta hortalissa

Gastronomia Redacció Infocamp

Són alumnes de l'Institut Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat i l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils respectivament

Gastronomia Redacció Infocamp

Els joves cuiners i cuineres seleccionats pel jurat elaboraran les seves receptes amb galera a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils

Gastronomia Redacció Infocamp

Un total de 24 restaurants oferiran menús i plats especials en la 18a edició de la campanya, que estrena format i potencia les activitats relacionades

Gastronomia Redacció Infocamp

El xef Sergi Palacin ha estat seleccionat per participar en una de les propostes més importants de la fira: el III Concurso de Alimentos de Madrid

Gastronomia Redacció Infocamp

El municipi potencia la seva capitalitat gastronòmica amb nous formats i activitats promocionals

Gastronomia Redacció Infocamp

Del 4 al 20 de novembre, divuit restaurants oferiran menús amb diferents variants d'aquest plat, maridats amb vins del celler Les Vinyes del Convent

Gastronomia Redacció Infocamp

Un total de 25 restaurants cambrilencs oferiran una degustació de pa amb oli nou Mestral com a aperitiu dels seus àpats durant aquests 10 dies

Pàgina 1 de 4

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: