Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pavelló lidera la inversió del 2017 a l'Espluga

La segona inversió més important serà comprar Cal Cabeça per 150.000 euros

El pressupost de l'Espluga per al 2017 ha tingut els vots a favor del govern i l'abstenció del grup de l'oposició. El pressupost de l'Espluga per al 2017 ha tingut els vots a favor del govern i l'abstenció del grup de l'oposició. EL PORTAL NOU.
Vida Municipal Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Dimecres, 04 Gener 2017 08:26

L'Ajuntament de l'Espluga ha aprovat, amb els vots favorables de l'equip de govern i l'abstenció de l'oposició, el pressupost del 2017, valorat en més de cinc milions d'euros. La principal inversió prevista serà la construcció definitiva del pavelló poliesportiu municipal al pla parcial Milmanda, una reivindicació de les dues últimes dècades que es farà realitat aquest any amb finançament local que s'amortitzarà any rere any amb l'aportació de la subvenció de la Secretaria General de l'Esport.

La segona inversió més important serà l'adquisició de Cal Cabeça, valorada en 150.000 euros. També s'han incorporat partides per a l'adquisició de diferents equipaments municipals, com ara 25.000 euros de la masia del Fartet, 46.130 de la caserna de la Guàrdia Civil i 30.000 per la compra o arranjament d'altre patrimoni. També es preveuen 30.000 euros per a la il·luminació de la finca del Fartet, entre altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: