Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El jutge obliga l'Ajuntament de Torredembarra a retirar l'estelada i col·locar la bandera espanyola

Una altra sentència també obliga el consistori a col·locar la foto oficial del Rei en un lloc preferent de la Sala de Plens

L'estelada es va penjar a la façana de l'Ajuntament de Torredembarra. L'estelada es va penjar a la façana de l'Ajuntament de Torredembarra. ACN.
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Gener 2017 18:22

L'Ajuntament de Torredembarra ha rebut les sentències corresponents a dos recursos contenciós administratius contra el consistori. La primera sentència, corresponent al contenciós administratiu interposat per la Delegación del Gobierno a Catalunya respecte a la col·locació de la bandera espanyola a la façana, obliga l'Ajuntament a col·locar-la en el pal oficial i a retirar l’estelada.

Pel que fa a l'altra sentència del contenciós interposat per l'Advocacia de l'Estat en relació a la fotografia del Rei a la Sala de Plens de l'Ajuntament, declara nul de ple dret l’acord del ple municipal de Torredembarra, de 31 de juliol de 2015, i obliga l’Ajuntament a col·locar la foto oficial del Rei en un lloc preferent de la Sala de Plens. Cal recordar que, fruit d'aquell acord, es va penjar un retrat amb una fotografia del monarca tamany carnet a l'entrada de la sala.

L'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira (ERC), ha convocat una roda de premsa demà al consistori per valorar les sentències rebudes.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: