Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca reduirà un 60% el consum elèctric dels edificis municipals

S’aconseguirà realitzant substitucions de les lluminàries per altres tecnologies LED

Imatge de la façana de l'Ajuntament de Vila-seca. Imatge de la façana de l'Ajuntament de Vila-seca. CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 02 Gener 2017 09:55

L’Ajuntament de Vila-seca reduirà prop d’un 60% el consum elèctric dels edificis municipals, mitjançant la substitució de les lluminàries per altres de tecnologia LED, millorant d’aquesta manera l’eficiència energètica. Alhora, recordar que, aquestes actuacions, seguiran i es mantindran l’any 2017.

Més de 95.000 euros han estat destinats a aquestes millores que es concreten en el cas de l’Ajuntament i les dependències de la Policia Local amb canvi de tubs de fluorescent i bombetes de baix consum a fluorescents i bombetes amb tecnologia LED aconseguint, així, una reducció de la potència instal·lada del 65% aproximadament. També destinat a la Biblioteca on es canvien tubs de fluorescent i làmpades de baix consum a fluorescents i bombetes amb tecnologia LED aconseguint, doncs, una reducció de la potència instal·lada del 58% aproximadament. En el cas de les escoles, es canvien els projectors d’halogenurs metàl·lics per projectors de tecnologia LED a les pistes esportives de l’escola Mestral esdevenint la reducció del 58% de la potència instal·lada. També es canvien les lluminàries i els tubs de fluorescents per lluminàries estanques IP 65 i tubs fluorescents i bombetes amb tecnologia LED a la planta baixa de l’escola Sant Bernat Calvó; alhora que canvi de tubs fluorescents per tubs amb tecnologia LED a la planta baixa de l’escola Mestral, de l’escola Miramar i l’escola Cal·lípolis. En el cas del pavelló d’educació infantil de l’escola Antoni Torroja Miret, es realitza un canvi complert per tecnologia LED. La reducció de la potència instal·lada, en aquest cas, serà del 56%.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: