Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Patrimoni i serveis centren les inversions a Montblanc

El govern aprova un pressupost de nou milions d'euros i una limitació en les retribucions anuals dels càrrecs electes

La recuperació del pont Vell és una de les inversions que hi ha previstes en els comptes de Montblanc per al 2017. La recuperació del pont Vell és una de les inversions que hi ha previstes en els comptes de Montblanc per al 2017. ACN
Vida Municipal Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Dimecres, 28 Desembre 2016 08:32

La urbanització del voltant del pont Vell, la col·locació d'una passarel·la al pont Nou, la tercera fase del centre cívic de Rojals, la segona fase del local social de Prenafeta i el condicionament del carrer Senan són algunes de les principals inversions previstes per l'equip de govern de l'Ajuntament de Montblanc en el pressupost del 2017. Els comptes per a l'exercici que ve s'han aprovat amb vuit vots a favor d'Agrupament Catalanista de Montblanc, tres en contra de la CUP i la FIC, i dues abstencions de CiU, i puja a 9.096.593,33 euros.

Pel que fa al capítol d'inversions, es continuarà rehabilitant la muralla i es destinen partides per comprar mobiliari per a la via pública i els parcs infantils, i per al condicionament de camins, edificis municipals i equipaments esportius. A més, es continuarà treballant en el pla de mobilitat, en el pla de competitivitat per a la cooperativa i en la millora del centre històric del municipi.

D'altra banda, el ple de l'Ajuntament també ha aprovat per nou vots a favor d'Agrupament Catalanista de Montblanc i la FIC, i quatre vots en contra de la CUP i CiU les retribucions als càrrecs electes. Així, s'estableix un límit anual de 16.000 euros per assistències dels regidors a òrgans col·legiats, i un nou membre de la corporació municipal tindrà una dedicació parcial del 65% a les tasques del consistori, cobrant un import brut anual de 29.000 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: