Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mont-roig augmenta del 316% la inversió respecte a l'any passat

El pressupost municipal del 2017 puja a 20 milions d'euros

Imatge del ple de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp celebrat el passat 21 de desembre. Imatge del ple de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp celebrat el passat 21 de desembre. CEDIDA.
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 27 Desembre 2016 17:51

La sessió plenària extraordinària de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, tinguda abans-d'ahir, va aprovar el projecte del pressupost municipal per al 2017, que puja a vint milions d'euros, el 12% més respecte del 2016. Així mateix, les partides destinades a inversions experimenten l'increment més destacat, del 316%.

Es preveuen petites millores a la via pública, en recursos turístics i en els centres educatius, així com importants inversions de transformació urbana. També destaquen la millora de la plaça de les Oliveres de Miami Platja i la construcció del club de mar de la platja Cristall. El pressupost inclou la recol·locació de partides d'acord amb els serveis que assumirà l'Ajuntament després de la dissolució de les empreses municipals Emssa i Emomsa, tenint en compte que altres serveis es traspassen a la nova entitat pública Nostreserveis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: