Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Segona remodelació en el govern de Valls en gairebé dues setmanes

La regidora d'ERC de Participació Ciutadana i Igualtat deixa Transparència i Tecnologies de la Informació i s'incorpora a la Junta de Govern

Núria Gavarró és regidora d'ERC a Valls. Núria Gavarró és regidora d'ERC a Valls. CEDIDA.
Vida Municipal Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Dimecres, 21 Desembre 2016 08:21

L'equip de govern de Valls, format per CiU i ERC, va anunciar dilluns als grups de l'oposició una nova remodelació en el cartipàs. Aquesta decisió arriba quan fa poc més de dues setmanes ja se'n va fer una de motivada per la renúncia de la regidora d'Hisenda, Assumpció Casañas.

En aquest cas, ha estat l'anunci de la regidora republicana Núria Gavarró de deixar una de les dues àrees que ostentava. El ple municipal del 17 de juny del 2015 va atorgar a Gavarró una dedicació exclusiva de 43.000 euros com a responsable de les regidories de Participació Ciutadana i Igualtat i de Transparència i Tecnologia de la Informació. Dies després, Gavarró va agafar la baixa de maternitat. Ara, en junta de portaveus, el govern local va esgrimir motius laborals en el fet que la regidora republicana deixi la regidoria de Transparència i Tecnologies de la Informació i la dedicació exclusiva. Per contra, Gavarró passarà a formar part de la junta de govern, que té una retribució de gairebé 300 euros setmanals a banda de la dels plens. El seu company de files, Francesc Anguela, serà el substituït en la junta de govern, però passarà a tenir dedicació parcial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: