Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Arboç contractarà set persones desocupades del municipi

Els terminis per a la presentació de les candidatures seran el 21 de desembre o el 30 de gener, en funció del lloc de treball

Imatge de l'anunci de noves contractacions per part de l'Ajuntament de l'Arboç. Imatge de l'anunci de noves contractacions per part de l'Ajuntament de l'Arboç. CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Desembre 2016 12:24

Pròximament, l’Ajuntament de l’Arboç contractarà a 7 persones desocupades del municipi per treballar a la brigada municipal. Els contractes seran de sis mesos i a jornada sencera.
Dels perfils professionals que es necessiten, cinc han de ser del sector de la construcció d’oficial i/o peó especialitat en pintura o paleta; i dos han de ser perfils per a la neteja viària i manteniment de parcs i jardins.

Els terminis de presentació de les candidatures seran el 21 de desembre de 2016 o el 30 de gener de 2017, en funció de l’oferta de feina a la qual es vulgui optar. Es poden consultar terminis, requisits, i presentar el currículum al Servei d’Ocupació Municipal (SOM) de dilluns a divendres d’11h a 13h, i dimarts i dijous de 16 a 18h, o també es pot fer la inscripció directament a la web.

Aquestes contractacions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), quatre d’elles a través del Projecte de Treball als Barris 2016 i les altres tres en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Penedès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: