Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de mig centenar de persones donen suport al Manifest de Reus en Moviment

La plataforma encapçalada per David Vidal tanca la campanya animant els reusencs "a ser amos del seu vot per portar la seva veu al govern municipal"

La plataforma Reus En Moviment ha celebrat l'acte final de campanya a El Racó de La Palma La plataforma Reus En Moviment ha celebrat l'acte final de campanya a El Racó de La Palma REM
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 26 Mai 2023 20:02

Reus en Moviment ha tancat aquest divendres la campanya electoral amb un acte al Racó de La Palma, on diversos membres de la candidatura han intervingut per agrair el suport de la ciutadania en aquests quinze dies de campanya i llançar un missatge d’optimisme i energia per a la jornada electoral d’aquest 28 de maig. El cap de llista, David Vidal, ha fet una crida als reusencs "a sentir-se plenament amos del seu vot i optar per l’alternativa que farà sentir la seva veu al Ple i al govern municipal".

Els sis primeres candidats de la llista han pres la paraula per remarcar "la força i bones perspectives" amb què Reus en Moviment encara la cita de diumenge, i han subratllat alguns dels eixos principals de la proposta electoral. Els membres de Reus en Moviment han fet èmfasi en les propostes incloses al Decàleg i en el conjunt del programa electoral.

El candidat número 9 de la llista, Jaume Margalló, ha fet de presentador de la trobada, en què ha intervingut la número 2, Cèlia Albi, qui ha evocat la seva família i ha reflexionat sobre la defensa dels drets i llibertats individuals i socials. El número 3 de la llista, Rafel Julbe, s’ha referit amb respecte a les persones que opten per l’abstenció però ha recordat que en aquestes eleccions a Reus hi ha una proposta que pot donar resposta a les persones desencantades o sense referents polítics. La número 4 de la formació, Olívia Molet, ha recordat alguns dels moments més destacats d’aquesta campanya electoral, mentre el número 5, Pau Salvadó, ha esmentat les perspectives amb què Reus en Moviment pot influir en el pròxim Plenari municipal. Per la seva part, el número 6 Alfred Arias ha parlat de l’organització i les eines de què es pot valdre Reus en Moviment per aconseguir els seus objectius en aquestes eleccions i a partir del 29 de maig. El número 11 de la candidatura, Jordi Suárez, ha fet referència a la col·laboració amb Moviment d’Esquerres i ha evocat la gènesi i possibilitats de futur del projecte de Reus en Moviment.

Més de 50 adhesions al Manifest

La plataforma Reus en Moviment ha rebut en les darreres setmanes l'adhesió d’una cinquantena llarga de persones de perfils de ben diversos que donen suport al Manifest públic presentat el passat octubre i que ha servit com a impuls per configurar finalment la candidatura per les eleccions municipals del 28 de maig.

El cap de llista de Reus en Moviment, David Vidal, ha agraït el suport d’aquestes persones i ha convidat la ciutadania a sumar-se a la proposta que vol portar noves maneres de fer política a l’Ajuntament de Reus a partir d’aquest dilluns, 29 de maig. El Manifest suggereix “la voluntat d’impulsar una plataforma d’àmbit municipalista que aglutini gent diversa, amb l’objectiu de creure de nou amb la capacitat que tenim per fer de Reus una ciutat transformadora, dinàmica i compromesa”.

Tant el Manifest complet com el llistat de persones que hi donen suport es pot consultar al web de Reus en Moviment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: