Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona En Comú Podem tanca campanya amb un centenar de persones a Campclar

El candidat Jordi Collado i el diputat a Congrés, Gerardo Pisarello reivindiquen les arrels republicanes i veïnals del partit

El candidat d'En Comú Podem a Tarragona, Jordi Collado, intervenint en l'acte final de campanya, a la Rambla Ponent de Campclar El candidat d'En Comú Podem a Tarragona, Jordi Collado, intervenint en l'acte final de campanya, a la Rambla Ponent de Campclar ECP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 26 Mai 2023 20:51

Un centenar de persones s'han reunit a la rambla de Ponent de Campclar per celebrar el final de campanya amb diverses candidates i candidats d'En Comú Podem al Camp de Tarragona, que han estat acompanyats pel cap de llista de Tarragona, Jordi Collado, i el diputat al Congrés de Diputats del partit, Gerard Pisarello.

L'acte ha estat presentat per la número 3 de la llista morada a Tarragona, Nerea Garcia, qui ha fet un recompte d'aquests dies, "on estem contents per la campanya que hem fet i on han mobilitzat l'alegria als diferents barris de Tarragona". En l'acte Jordi Collado ha estat acompanyat de candidats i candidates de Cambrils, Torredembarra, la Canonja i l'alcaldessa d'Altafulla, Montse Castellarnau.

Pisarello

El diputat d'Unides Podem a Madrid, Gerardo Pisarello, ha començat reivindicant l'orgull d'estar al tancament de la campanya tarragonina. "Jo vinc del sud y sé que significa pertànyer a una terra maltractada i menystinguda per les elits, com els empresaris de la petroquímica de Tarragona que viuen a Pedralbes".

El polític d'origen argentí ha declarat que "venim d'una tradició llarga, jo vaig perdre al meu pare en la dictadura de Videla, igual que quan vaig arribar aquí amb les víctimes del franquisme. Som un espai polític republicà. Vam fer fora als Borbons, com l'alcalde republicà de Tarragona, Pere Lloret Ordeix".

Pisarello ha posat accent en el moviment veïnal i les arrels d'aquests en partits polítics com el PSUC. "Són els canvis de la transició com el govern de Recasens, la gent organitzada de les cooperatives. Gràcies a la tradició municipalista i republicana". El diputat morat ha dit que la inspiració de la coalició encara és la unitat aconseguida en les candidatures com les del 2015, que van canviar les ciutats. "Mai més ens resignarem la mercaderia de polítics corruptes i banquers", ha sentenciat.

Collado

El líder de la llista tarragonina, Jordi Collado, ha començat el seu discurs citant a la Bruja Averia, personatge del programa infantil dels vuitanta La Bola de Cristal: "sols i soles no podem, però amb amics si", fent un gest a l'espai cohesionat que ha obtingut la coalició.

Collado ha remarcat que el dia 29, l'endemà dels comicis, es posaran a treballar i que "ens heu d'apretar", referint-se a la militància. El candidat ha insistit que necessitaran tota la força al darrere per lluitar per polítiques on "el codi postal no marqui la teva vida"

El candidat ha fet una al·lusió als equipaments de la ciutat on ha comentat, "hem parlat de la Tabacalera, del Jaume, però què passa amb l'escola de ponent, institut de l'Arrabassada i amb la residència pública que ens deuen. Aquests són els nostres equipaments".

Finalment, l'alcaldable ha acabat amb una cita del poeta i periodista, Jose Martí: "La mejor de manera de decir es hacer i hem vingut a fer i treballarem fins a l'últim dia".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: