Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Som Catllar: "Estem farts de promeses que no s'han complert"

La llista encapçalada per David Rodrigo està formada per veïns de les urbanitzacions que volen solucionar problemes com la inseguretat, la falta de serveis, la neteja, el transport públic o les okupacions

La llista de Som Catllar, encapçalada per David Rodrigo, està formada per veïns de les urbanitzacions La llista de Som Catllar, encapçalada per David Rodrigo, està formada per veïns de les urbanitzacions SOM CATLLAR
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 26 Mai 2023 18:05

David Rodrigo, president de la urbanització Mas Blanc i candidat a l'alcaldia del Catllar per l'agrupació d'electors Som Catllar, de caràcter apartidista i formada per veïns de les urbanitzacions del municipi, demana als electors que el proper diumenge "votin amb el cap" i reclama la seva confiança per solucionar els problemes endèmics de les urbanitzacions.

Amb una situació d'abandonament que asseguren patir per part de l'Ajuntament, volen "canviar les coses des de dins": "Aquests dies els partits tradicionals s'apropen a convèncer-nos que solucionaran tota mena de problemes i estem farts de promeses que fins avui no han complert... Nosaltres ens preguntem per què no ho han fet quan han estat a l'Ajuntament, quan han tingut les eines per fer-ho", argumenta Rodrigo.

"Els actuals polítics a l'Ajuntament del Catllar s'atreveixen a negar problemes tan evidents com la inseguretat; en aquest sentit, s'han pronunciat l'actual alcalde i candidat d'ERC, Joan Morlà, i també l'ex alcalde i cap de llista del PSC, Antonio López. Juntament amb la inseguretat, la falta de serveis, la neteja, el transport públic o les okupacions "són realitats que no han estat capaços de millorar"

Un dels greuges principals que asseguren patir els veïns de les urbanitzacions neix del desequilibri en la despesa per habitant que hi ha entre els residents del nucli urbà i de les urbanitzacions. "Volem que els impostos repercuteixin de manera més equilibrada", reivindica David Rodrigo.

Equilibri territorial, seguretat i inversió i creació d'ocupació

El programa electoral d'aquesta llista municipalista es basa en tres pilars: equilibri territorial, seguretat i inversió i creació d'ocupació. Entre d'altres mesures, Som Catllar vol incrementar el nombre de vigilants municipals i donar servei les 24 hores del dia. També proposen la instal·lació de càmeres de control de vehicles i un inventari d'habitatges de grans tenidors per reduir les okupacions. Així mateix, creu prioritari facilitar les inversions per tal d'atraure parelles joves i fer créixer una població envellida: "Ara mateix, "l'oferta d'habitatge és escassa i els serveis i el transport molt precaris".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: