Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mar Giné vol crear l’Oficina Central de Turisme i un centre cívic al Banc d’Espanya

La candidata de SíTarragona lamenta que des que l’Ajuntament el va adquirir el 2010 no li hagi trobat un ús real

La candidata de SíTarragona, Mar Giné, amb membres de la llista, al davant de l'edifici del Banc d'Espanya La candidata de SíTarragona, Mar Giné, amb membres de la llista, al davant de l'edifici del Banc d'Espanya SÍTARRAGONA
Vida Municipal Abel Casanovas
Dilluns, 22 Mai 2023 14:41

La candidata a l’alcaldia de SíTarragona, Mar Giné, ha explicat avui la seva proposta per rehabilitar el Banc d’Espanya. Giné lamenta que “des que l’Ajuntament el va adquirir el 2010 no ha tingut un ús real, es va presentar el projecte de la URV del Banc de la Ciència i Coneixement, però s’ha perdut la subvenció”.

L’alcaldable explica que “volem que aquest edifici emblemàtic, tan meravellós, esdevingui l’Oficina Central de Turisme, que ofereixi un bon servei, amb unes bones oficines i una bona atenció”. “Tarragona ha de ser la capital turística i de la Costa Daurada, volem un turisme de qualitat i no massificat, un turisme familiar, cultural i esportiu”, ha dit. Giné també ha apuntat que “posarem un centre cívic, ja que és una eina per la relació i cohesió social”.

Cultura, patrimoni i gastronomia

Mar Giné aposta per “posar un centre permanent d’interpretació del patrimoni i una sala d’exposicions i art, necessitem que brolli el talent”.

La candidata, a més, proposa aprofitar el jardí de l’exterior del Banc d’Espanya per construir un centre gastronòmic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: