Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pallarès proposa crear una oficina exterior de Redessa per atraure inversions internacionals

L’alcaldable de Junts per Reus ho ha anunciat en el transcurs d’un diàleg públic amb l'exconsellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina

L'alcaldable de Junts per Reus, Teresa Pallarès, ha mantingut un diàleg públic amb l'exconsellera, Teresa Alsina L'alcaldable de Junts per Reus, Teresa Pallarès, ha mantingut un diàleg públic amb l'exconsellera, Teresa Alsina JUNTS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 16 Març 2023 00:09

La candidata de Junts a l'alcaldia de Reus, Teresa Pallarès, ha anunciat que quan sigui alcaldessa obrirà una oficina exterior de Redessa. Es tracta d’una oficina pròpia dedicada exclusivament a l’atracció d’inversions estrangeres i de talent, la internacionalització i el reforçament de les relacions comercials amb l’exterior.

"Des de Redessa ja estem fent una tasca proactiva per a la implantació d’empreses internacionals a Reus. En els últims temps hem intermediat amb ACCIÓ i hem establert contactes amb empreses amb seu a Rússia, als Estats Units, la Xina, Portugal, Xipre o Ucraïna. Però volem anar més enllà. És per això que anuncio que quan sigui alcaldessa crearem una oficina exterior pròpia", ha explicat Pallarès, que actualment és consellera delegada d’aquest centre empresarial.

La captació d’inversions i d’empreses es focalitzaria a l’entorn d’start-ups, el sector tecnològic i l’agroalimentari, d’acord amb les apostes de Redessa i el Hub Foodtech & Nutrition. "L’oficina exterior que crearem ve a ser una continuïtat i un pas més en la feina que ja estem fent", ha comentat. I ha recordat que ja s’ofereix des d’aquest mandat un nou servei de softlanding, per fer l’acompanyament en tots els àmbits a les empreses que es volen establir a la ciutat.

Ho ha anunciat aquest dimecres en el transcurs d’un diàleg públic amb l'exconsellera d’Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat (2021-2022), Victòria Alsina, que ha tingut lloc al Castell del Cambrer amb el títol de ‘Reus, París i Londres. El paper de Reus al món’. L’acte ha servit per reivindicar la feina feta per la consellera en l’àmbit de les relacions internacionals i repassar els principals desafiaments i reptes de Catalunya i les seves ciutats en el tauler mundial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: