Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El govern del Vendrell defensa la legalitat de la nova licitació de la neteja viària

L’executiu local acusa Som Poble-ERC de presentar el contenciós administratiu per “impotència política”

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament del Vendrell Imatge d'arxiu de l'Ajuntament del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal ACN
Dimarts, 07 Febrer 2023 14:06

El govern del Vendrell ha defensat aquest dimarts la legalitat de la nova licitació del servei de neteja viària. La regidora de Medi Ambient, Núria Rovira, i el portaveu Christian Soriano han comparegut després que Som Poble-ERC hagi anunciat la presentació d’un recurs contenciós administratiu contra el procés de licitació per la falta d’un informe econòmic detallat. Aquesta formació considera que l’absència d’aquestes xifres posa en dubte la necessitat de mantenir el servei externalitzat. L’executiu local, però, defensa els informes tècnics elaborats per la comissió d’estudi i recorda dues terceres parts del ple van donar suport a fer una nova licitació. El govern acusa SP-ERC d’haver recorregut a la justícia per “impotència política”.

Rovira i Soriano han recalcat que el contracte actual de la neteja viària es remunta al 1999 i que està en situació de pròrroga forçosa des de fa set anys. El període de licitació està obert fins l’1 de març i el contracte previst és de 5 anys per 12,8 MEUR. Som Poble – ERC demana a la justícia que aturi el procés fins que s’incorpori un estudi econòmic detallat, mentre l’executiu local sosté que no hi ha motius per paralitzar la licitació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: