Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tomás Díaz serà el candidat de Cs a l'alcaldia de Vandellòs i l'Hospitalet de l’Infant

Carrizosa: “La participació de Tomás al govern municipal demostra l'esperit de la professionalitat de la gent de Cs i no només de la política”

El president de CS al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, va presentar dissabte Tomás Díaz, com a candidat a l'alcaldia de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant El president de CS al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, va presentar dissabte Tomás Díaz, com a candidat a l'alcaldia de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant CS VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Febrer 2023 16:34

Ciutadans (CS) va anunciar aquest dissabte que Tomás Díaz serà el candidat a l'alcaldia de Vandellòs-l'Hospitalet de l'Infant a les eleccions del 2023. Ha estat el president de CS al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Díaz per encapçalar la propera llista municipal de la formació liberal al municipi.

Tomás Díaz és Tècnic Superior d'Activitats Tècniques i Professionals, vinculat al Ministeri per a la Transició Ecològica. Ha realitzat diferents cursos de formació i especialització del Medi Ambient, de Riscos Laborals i problemàtica del personal i el 2020 va fer un curs de Formació General per a Actuació en Emergències Nuclears.

Carlos Carrizosa va assenyalar del candidat que “té el perfil que busquem, com molts altres que van recalar a Ciutadans en la política. Avui tornem a presentar un candidat de Ciutadans, amb il·lusions renovades I ho fem amb un candidat que ha demostrat que quan Ciutadans entra a governar es nota el canvi de gestió a un ajuntament”.

Per a Tomás Díaz, molt emocionat en parlar dels anys que s'ha patit Covid, va recordar que “des del primer moment ens vam posar al capdavant del problema que teníem al municipi. Ciutadans va aconseguir tots els materials possibles per combatre'l. De la mateixa manera que, des dels primers dies gestionem la renovació de tot allò necessari per millorar el servei de la Policia Local”.

"S'ha demostrat que Ciutadans és necessari per tirar endavant projectes seriosos, com el de les Energies Renovables". Segons l'alcaldable “la gestió és el que fa que em torni a presentar amb una gran il·lusió com a candidat, convençut que aconseguirem un gran resultat al municipi”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: