Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jaime Serret repetirà com a cap de llista del PP a Creixell

Serret ha estat regidor en el darrer mandat i ha format part de l'equip de govern els darrers 3 anys

Jaime Serret serà novament el cap de llista del PP a les eleccions municipals del 28M de Creixell Jaime Serret serà novament el cap de llista del PP a les eleccions municipals del 28M de Creixell CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Gener 2023 21:44

El PP de Creixell tindrà com a candidat a les properes eleccions municipals del 28M a Jaime Serret. Així ho ha decidit el comitè electoral del Partit Popular de Catalunya reunit el passat dijous 26 de gener.

Jaime Serret ja va ser cap de llista del PP de Creixell a les municipals de 2019, a on aquesta formació política va obtenir 2 regidors, millorant els resultats del 2015.

Serret ha fet palès el seu agraïment per la confiança que ha rebut del Comité Electoral Provincial del partit a Tarragona així com també al president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández.

A les darreres eleccions del 2019 Serret va ser escollit regidor. Però per discrepàncies amb la Junta Local i la Junta Provincial, va decidir marxar del partir i ha estat els tres darrers anys del mandat treballant com a regidor no adscrit de l'Ajuntament de Creixell.

Actualment Jaime Serret és el regidor delegat de les àrees de comerç i de serveis dins de l'equip del govern encapçalat per 'alcalde Jordi Llopart.

Serret manifesta que sempre ha tingut les seves idees molt clares i mai ha abandonat la seva ideologia ni els principis del Partit Popular. No vol anar en contra de ningú i la seva intenció i motivació és la de "treballar de tot cor pel seu municipi de Creixell". L'alcaldable popular assegura que el municipalisme és la base de la seva actuació: "treballar per a tots els creixellencs i creixellenques sense excepció".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: