Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jordi Fortuny referma el compromís amb el projecte d'Esquerra a Tarragona

El tinent d'alcalde de Tarragona i cofundador del Moviment d'Esquerres fa el pas de militar a ERC en motiu del 29è congrès del partit a Lleida

Imatge d'arxiu del tinent d'alcalde de Tarragona, Jordi Fortuny Imatge d'arxiu del tinent d'alcalde de Tarragona, Jordi Fortuny ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Gener 2023 07:38

Els tinents d’alcalde de Tarragona, Jordi Fortuny, i de Lleida, Jordina Freixanet, s’han fet militants d’ERC aquesta setmana. Afirmen que “és el millor moment per al país i per a les capitals republicanes, a les portes d’unes eleccions municipals que han d’albirar un projecte de futur i renovar la il·lusió, la motivació i el projecte col·lectiu”.

Fortuny ha estat avalat per l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i la diputada al Parlament, Raquel Sans. Freixanet, per la seva banda, ha estat avalada per la delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés, i la tinenta d’alcalde de la Paeria de Lleida, Montse Pifarré.

Jordina Freixanet ha posat èmfasi en el projecte de futur, declarant que “esperem ser útils al projecte de totes i contribuir, en la mesura de les nostres capacitats, a fer-lo més gran”.

Jordi Fortuny ha conclòs que “amb aquesta acció refermo el compromís amb ERC per continuar amb el canvi necessari a Tarragona. Necessari per capgirar les inèrcies de polítiques paralitzants”.

Amb aquest gest els tinents d’alcalde sumen esforços i s’afegeixen a la casa gran del republicanisme. Així ho ha fet públic aquest diumenge al matí la tinenta de Lleida: “som aquí perquè som socialistes, som d’esquerres, som feministes, som demòcrates i democràtics, defensors dels drets humans, dels drets de ciutadania i del dret dels pobles a escollir i fer possible llur futur. Estem al costat de les classes populars i al servei de la ciutadania i fem de la transparència i el bon govern el motor de la transformació de les institucions quan les governem. Som socialistes i som republicans per les mateixes raons.”

Freixanet i Fortuny formen part de l’espai socialista. Van compartir militància al PSC fins al 2012 i posteriorment van ser fundadors de Moviment d’Esquerres, formació que van abandonar quan aquesta va fer un gir a la dreta sumant-se a la candidatura de Junts per Catalunya el 14 de febrer de 2021. Des d’aleshores han compartit un espai de debat, proposta i reflexió política anomenat Fòrum Socialista i Republicà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: