Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Maria Mercè Martorell torna a la primera línia de la política i serà l'alcaldable del PP a Tarragona

Martorell: "Torno al PP perquè és casa meva i vull que sigui la de tots els constitucionalistes de Tarragona"

Maria Mercè Martorell ha estat presentada com a nova candidata del PP a l'alcaldia de Tarragona Maria Mercè Martorell ha estat presentada com a nova candidata del PP a l'alcaldia de Tarragona PP CATALUNYA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Gener 2023 06:53

Maria Mercè Martorell ha estat presentada aquest diumenge com a nova candidata del PP a l'alcaldia de Tarragona, en substitució de l'actual portaveu del grup municipal José Luís Martín. L'alcaldable ha fet un crida a tots els constitucionalistes del seu municipi a votar-la: "Torno al PP perquè és casa meva i perquè vull que sigui la de tots els constitucionalistes de Tarragona".

Martorell, que va ser tinent alcalde de Tarragona des del 1999 al 2007, ha participat a Madrid en l'acte de presentació de candidats del PP a les eleccions municipals que se celebren el proper 28 de maig, que ha estat clausurat pel president del PP, Alberto Núñez Feijóo.

La candidata tarragonina ha assegurat que "el PP surt a guanyar" i recorda la impressionant projecció internacional i prosperitat econòmica de Tarragona quan el PP estava al govern municipal: "Ja governem i vam posar Tarragona al mapa, com tornarem a fer a partir de maig".

Martorell ha recordat que en aquest període "vam aconseguir que la ciutat fos declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat. Alguns es van pensar que era impossible, i no va ser fàcil, però vam demostrar que amb feina i lluita res era impossible. I ho vam aconseguir." La candidata s'ha compromès a "recuperar aquesta Tarragona admirada a tot Catalunya, estimada a tot Espanya i coneguda a tot el món".

"Em presento a l'alcaldia per guanyar, perquè si guanya el PP, guanya Tarragona. Tenim el millor projecte, comptem amb el millor equip i estem en el millor partit. ¡Endavant Tarragona!", ha conclòs.

Maria Mercè Martorell

Maria Mercè Martorell, nascuda a Tarragona el 1967, és advocada especialitzada en Dret de família.

Com a tinent alcalde, va ser responsable de la gestió de la candidatura davant del Centre del Patrimoni Mundial de la UNESCO, que va culminar amb la Declaració de la ciutat de Tarragona com a Patrimoni Mundial el 30 de novembre de 2000.

A més, va ser responsable de la candidatura de Tarragona per a la seva incorporació al "Grup de Ciutats Espanyoles Patrimoni de la Humanitat", que es va materialitzar el 2006, i de l'Agermanament de Tarragona amb la ciutat de Pompeia, també 2006.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: