Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC de Tarragona manifesta la seva preocupació pel descens de la població de la ciutat

El grup de l'oposició acusa el govern municipal "d’empetitir la ciutat"

La portaveu del Grup Municipal del PSC de Tarragona, Sandra Ramos, en una imatge d'arxiu La portaveu del Grup Municipal del PSC de Tarragona, Sandra Ramos, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Gener 2023 22:09

La portaveu del Grup Municipal Socialista de Tarragona, Sandra Ramos, ha manifestat la seva preocupació per les últimes dades del padró municipal que confirmen el segon descens consecutiu de la població: “La política de Ricomà i de la CUP de no permetre la construcció d’obra nova està fent que la ciutat s’empetiteixi. Aquest segons descens de la població ve provocat per la manca de projecte i de visió de ciutat d’aquest govern municipal”.

La portaveu socialista afirma que la consolidació de la tendència a la baixa del padró és una situació intolerable: “Mentre la població catalana creix, mentre continuen augmentant els habitants a la província, Tarragona perd habitants. Mentre Reus guanya més de 600 veïns i veïnes, mentre Salou en guanya més de 500, la nostra ciutat en perd més de 550. Aquesta situació intolerable s’ha de revertir immediatament. La ciutadania ha d’escollir si vol una Tarragona que creixi constantment i sigui de nou una capital plena d’oportunitats o una ciutat que s’empetiteix per moments a causa de la manca d’ambició de Ricomà”.

Ramos recorda el creixement continuat en el padró municipal que va haver-hi en l’anterior mandat i acusa l’actual govern de no apostar per un POUM que faci créixer la ciutat: “El futur POUM s’ha de redactar pensant en les famílies joves de la ciutat que estan anant a viure a poblacions properes com Salou, Vila-Seca i Altafulla; des de l’Ajuntament se’ls hi ha d’oferir una alternativa habitacional digna i assequible. Malauradament, aquest govern municipal no està apostant per solucionar aquesta problemàtica, quan a l’anterior mandat es dissenyava la ciutat pensant en donar resposta aquesta situació i la població tarragonina incrementava anualment. L’últim exemple el trobem en els més de 400 habitatges de protecció social que es construiran al nou barri del PP-10, gràcies als governs socialistes i que ERC estava totalment en contra”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: