Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consell de la Conca aprova el conveni amb els ajuntaments per la prestació de serveis de benestar social

El Ple també va acordar la modificació de les bases que regulen les prestacions econòmiques d'urgència social

Imatge del Ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà celebrat el passat 19 de desembre Imatge del Ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà celebrat el passat 19 de desembre CCCB
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 27 Desembre 2022 10:08

El ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà va aprovar el passat 19 de desembre el conveni amb els ajuntaments de la comarca per la prestació dels serveis en matèria de benestar social, 2023-2026 així com la modificació de les bases que regulen les prestacions econòmiques d'urgència social.

Actualment, el Consell Comarcal presta els serveis socials bàsics a tots els municipis de la comarca amb set professionals del treball social i dues educadores socials que es desplacen de forma setmanal, quinzenal i mensualment per tal de poder atendre a la ciutadania. També es desenvolupa el servei d’intervenció socioeducativa per infants i adolescents en situació de risc.

Des de l’Àrea d’Acció Social a més s'han incrementat els ajuts d' urgència social, es continua amb el projecte de targetes moneder a més, d'oferir el servei de transport adaptat, el servei de teleassistència, el banc d’ajuts tècnics i el servei d’ajuda a domicili i s'aposta per consolidar tots els serveis i el personal de l'àrea.

Així mateix, des de l’Àrea d’Igualtat, Migracions i Ciutadania) també es consoliden els serveis i programes que fins ara, es donaven a la ciutadania, augmentant així la qualitat del servei.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: