Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament presenta el Pla Estratègic 'Reus Horitzó 32' a la ciutadania

El document és el resultat del debat públic per definir de manera compartida com ha de ser Reus a 10 anys vista

La vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó, a la presentació del Pla Estratègic Reus Horitzó 32 a la ciutadania en Audiència Pública La vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó, a la presentació del Pla Estratègic Reus Horitzó 32 a la ciutadania en Audiència Pública REUS.CAT
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Novembre 2022 07:44

L’Ajuntament de Reus ha presentat aquest dimarts, 29 de novembre en Audiència Pública al saló de plens del palau municipal el Pla Estratègic 'Reus Horitzó 32', el document resultat del debat públic obert amb la ciutadania per definir de manera compartida com ha de ser Reus a 10 anys vista.

L’acte, presidit per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i moderat per la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores, ha comptat amb les intervencions dels portaveus dels diferents grups municipals, així com Elisenda Gil i Josep Maria Piñol, en representació del Fòrum Ciutadà; i de Josep Solé, gerent general de l’Ajuntament de Reus, en representació del cos tècnic de la corporació municipal.

L’estratègia 'Reus Horitzó 32' s’organitza en quatre eixos que es concreten en 14 escenaris o propòsits a assolir a 10 anys vista. Els escenaris es despleguen en 38 línies estratègiques que determinen quins són els objectius estratègics per assolir-los. Els quatre eixos són: Ciutat d’oportunitats; Ciutat amb qualitat de vida; Ciutat amb talent; Una ciutat per gaudir.

Deu projectes motor

Els projectes motor són el nivell més operatiu del pla. Són 10 projectes palanca que han de ser un primer impuls per desplegar l’estratègia 'Reus Horitzó 32'. Per la seva magnitud, són projectes transversals que donen resposta a més d’una línia estratègica.

Les accions necessàries per implementar els projectes s’hauran de dissenyar en el marc dels corresponents plans d’acció municipal i els plans locals sectorials al llarg dels anys de vigència del pla.

Els deu projectes motor previstos en el pla són: Xarxes de cures; Xarxa de promoció d’hàbits saludables i benestar físic emocional; Foment de la creació cultura i artística; Ciutat de 15 minuts; Dades, planificació i avaluació estratègica; Reus Urbana Lab; Transformació digital; Xarxa Ciutadana; Atracció de talents; i Administració amigable.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: