Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 1.400 persones participen al primer pressupost participatiu del Vendrell

L'Ajuntament del Vendrell destinarà 200.000 euros als tres projectes guanyadors dels pressupostos participatius 2022

Dilluns al vespre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, es va celebrar una sessió de tancament del procés del Pressupost Participatius 2022 Dilluns al vespre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, es va celebrar una sessió de tancament del procés del Pressupost Participatius 2022 AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 17 Novembre 2022 12:53

Un setmana després d’haver finalitzat el període de votacions, el dilluns 14 de novembre, al vespre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, es va celebrar una sessió de tancament del procés del Pressupost participatiu 2022, a la qual hi estaven convocades persones i entitats que van participar en el procés de presentació de propostes sobre un import de 200.000 euros.

En aquesta sessió de finalització del procés participatiu es van donar a conèixer els projectes guanyadors: 1/ Compra d’un vehicle equipat per a l’extinció d’incendis (58.928,15 euros; 524 vots); 2/ Actualitzar l’inventari d’arbrat viari, i dissenyar el pla d’intervenció / plantació (48.000,00 euros; 349 vots); 3/ Camí escolar segur entre els centres escolars Els Secallets i Pla de Mar de Coma-ruga (80.000,00 euros; 195 vots).

Les votacions

A la votació, que es va dur a terme entre el 14 d’octubre i el 6 de novembre, hi va poder participar tota la ciutadania empadronada a la vila major de 14 anys. Per garantir al màxim la participació, les votacions, un total de 1.436, es van poder realitzar de forma presencial a la Fira de Santa Teresa (816) i de forma telemàtica a través del web municipal (620).

Un cop finalitzat el procés participatiu, ara s’iniciarà el tràmit administratiu per executar els projectes guanyadors i es realitzarà un seguiment de l’execució dels mateixos.

Ara, el tancament del procés incorpora una avaluació per tal que la ciutadania pugui fer-ne una valoració i, al mateix temps, serveixi per poder incorporar millores en futures edicions. Aquesta valoració es pot fer fins al diumenge 20 de novembre mitjançant un formulari: https://bit.ly/Vendrell2022

El regidor de Participació Ciutadana, Christian Soriano, ha valorat molt positivament la primera edició de pressupostos participatius del Vendrell amb la participació de gairebé 1.500 persones, i “ja estem pensant en els pressupostos de l’any 2023 per intentar per ampliar encara més aquesta participació i que s’arribi a tots els barris i nuclis habitats”.

La presentació dels resultats del procés del Pressupost participatiu 2022 es pot consultar al web municipal: https://www.elvendrell.net/processos-participatius/pressupostos-participatius

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: