Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona reconeix amb la Medalla de la Ciutat la Congregació de Carmelites Missioneres Teresianes

L’alcalde Ricomà destaca el paper de les germanes, "que es van encarregar de fer les cures i d'educar als tarragonins nouvinguts de llavors i fins ara"

Acte de lliurament de la Medalla de la Ciutat la Congregació de Carmelites Missioneres Teresianes Acte de lliurament de la Medalla de la Ciutat la Congregació de Carmelites Missioneres Teresianes TJERK VAN DER MEULEN
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Novembre 2022 22:34


L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha lliurat aquest dimecres a la tarda la Medalla de la Ciutat a la Congregació de Carmelites Missioneres Teresianes en un acte celebrat al saló de Plens del Palau Municipal.

El consistori entrega aquesta medalla en reconeixement als 150 anys de la seva fundació a la ciutat de Tarragona. El conseller d’Educació Manel Castaño, ha glossat la trajectòria de la Congregació de Carmelites Missioneres Teresianes i ha destacat la voluntat des de la seva fundació, de crear una comunitat de germanes que vetllés pels infants del carrer, els eduqués i que també tingués cura dels malalts a domicili, sent coneguda popularment a Tarragona com les Monges Carmelites de la Vetlla”.

A continuació l’alcalde, Pau Ricomà, ha fet el lliurament de la medalla de la ciutat a la Superiora Provincial de la Província Francisco Palau-Europa de la Congregació de Carmelites Missioneres Teresianes, Germana Teresa Vives Pertusa.

L’alcalde ha expressat el seu agraïment per una comunitat que “sempre ha tingut cura de les germanes es van encarregar de fer les cures i d'educar als tarragonins nouvinguts de llavors i fins ara”. Per la seva banda, la germana Vives Pertusa ha agraït el reconeixement.

L'acte ha finalitzat amb una interpretació musical a càrrec de l’Estudi, escola de música de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: