Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus, Vila-seca, Salou i Constantí crearan una empresa pública conjunta de serveis funeraris

L'ens, de titularitat supramunicipal, permetrà l'adhesió d'altres municipis

D'esquerra a dreta, la regidora responsable dels Serveis Funeraris de Reus, Montserrat Flores, amb els alcaldes de Vila-seca, Pere Segura; de Reus, Carles Pellicer; de Salou, Pere Granados; i de Constantí, Óscar Sánchez D'esquerra a dreta, la regidora responsable dels Serveis Funeraris de Reus, Montserrat Flores, amb els alcaldes de Vila-seca, Pere Segura; de Reus, Carles Pellicer; de Salou, Pere Granados; i de Constantí, Óscar Sánchez AJUNTAMENT DE SALOU
Vida Municipal ACN
Dijous, 10 Novembre 2022 20:14

Els alcaldes de Vila-seca, Salou, Constantí i Reus han anunciat aquest dijous que treballen en una fórmula de col·laboració conjunta per establir una empresa de serveis funeraris "de proximitat i qualitat i amb preus públics". Els quatre ajuntaments apunten que, ara com ara, la fórmula més viable és la d'una societat supramunicipal que estaria oberta a l'adhesió d'altres municipis. En una roda de premsa al Tanatori municipal de Reus, Pere Segura, Pere Granados, Òscar Sànchez i Carles Pellicer han defensat que la gestió "pública, conjunta i propera" és "la millor manera" d'oferir "els serveis de qualitat que demana la ciutadania".

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha recordat que la ciutat fa prop de quatre dècades que té empresa municipal funerària, i és des d'aquesta perspectiva que impulsa la nova fórmula de gestió al costat dels altres tres municipis.

El batlle de Vila-seca, Pere Segura, ha defensat que el projecte conjunt "de ben segur redundarà en un millor servei i benefici per als ciutadans".

Pere Granados, alcalde de Salou, afirma que l'objectiu és millorar la gestió del cementiri municipal i aconseguir que sigui "sostenible i eficient". Alhora, vol que presti "un servei de qualitat des del vessant públic".

Finalment, Òscar Sànchez, alcalde de Constantí ha agraït "la generositat de Reus i la resta de municipis" que els ha permès sumar-se a aquesta iniciativa "pública i beneficiosa per a la ciutadania".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: