Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC de Reus denuncia que el parc Federico García Lorca i el Roserar de Mas Iglesias porten mesos tancats

Sandra Guaita (PSC) critica l'estat "lamentable" de molts parcs i insta el govern a “trencar també aquest contracte” i a tornar a licitar-lo

L'alcaldable del PSC de Reus, Sandra Guaita, senyalant el Parc Federico García Lorca, que es troba tancat L'alcaldable del PSC de Reus, Sandra Guaita, senyalant el Parc Federico García Lorca, que es troba tancat PSC REUS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 07 Novembre 2022 19:44

El PSC ha denunciat avui "el lamentable estat" del parc de Federico García Lorca, però també el de molts altres de la ciutat com per exemple el del Roserar de Mas Iglesias. Els socialistes recorden que l'Ajuntament va treure a licitació l’any passat la reforma d’aquests dos espais de Reus, però critiquen que "un any després continuen tancats i en un estat pitjor al d’abans de la reforma". Segons el grup de l'oposició, l'empresa guanyadora del concurs no va complir amb els terminis de les obres i el consistori va decidir trencar el contracte per la renovació del parc del Roserar de Mas Iglesias, mentre que sobre el parc de Federico García Lorca no s’ha pronunciat públicament.

L’alcaldable del PSC, Sandra Guaita, ha exigit avui una actuació “immediata” en aquests dos parcs i ha assegurat que “quan nosaltres hem preguntat a l’equip de govern per la situació del parc Federico García Lorca, ens han respost que les obres avancen amb normalitat. Com es pot comprovar, es tracta d’un engany més de l’equip d’Esquerra, Junts i Ara, perquè aquí no s’ha fet absolutament res”.

Guaita ha criticat la “poca importància que dona el govern municipal als parcs”, i ha etzibat que “els reusencs i les reusenques tenim poques zones verdes per gaudir, però a sobre aquestes tampoc estan ben cuidades”. L’alcaldable socialista ha instat el govern a “trencar també aquest contracte” i a “tornar a licitar immediatament les obres de reforma per reobrir els dos parcs el més aviat possible i en unes condicions dignes”.

L’actual diputada al Congrés ha recordat també que “Esquerra, Junts i Ara Reus tenen un greu problema amb les licitacions. Ja ho vam patir amb el contracte de la brossa, també amb la suposada piscina que s’ha de construir a la zona del pavelló olímpic, i ara amb aquests dos parcs de la ciutat”.

L’alcaldable socialista ha remarcat la necessitat de “reaccionar ja perquè les obres en els dos parcs haurien d’haver començat a principis d’aquest any, però encara no s’ha fet absolutament res. No entenem per què no han vist abans aquest desgavell i han actuat licitant de nou les obres. Aquesta és una falta de respecte més per als ciutadans que fa més d’un any que tenen dos parcs tancats”, ha denunciat Sandra Guaita.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: