Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valents presenta el candidat a l'alcaldia de Tarragona Robert Hernández

Hernández ha augurat que des de Valents seran "decisius" per impedir que Tarragona tingui un govern independentista

Els candidats de Valents durant l'acte celebrat a Barcelona. Al centre de la imatge, el candidat Robert Hernández (Tarragona) i Eva Parera (Barcelona) Els candidats de Valents durant l'acte celebrat a Barcelona. Al centre de la imatge, el candidat Robert Hernández (Tarragona) i Eva Parera (Barcelona) VALENTS
Vida Municipal ACN
Dissabte, 05 Novembre 2022 14:56

Valents ha presentat aquest dissabte els seus candidats a l'alcaldia de Barcelona (Eva Parera), Tarragona (Robert Hernández), Girona (Xavier Cuadrado) i Lleida (Ángeles Ribes). La formació ha celebrat un acte a la capital catalana amb la mirada posada en les eleccions municipals de 2023 i ha promès "reconstruir" Catalunya des dels ajuntaments. En l'acte, on han assistit més d'un miler de persones segones els organitzadors, els candidats a les quatre capitals de província han explicat quines seran les línies principals dels seus programes. Parera ha lamentat que els partits constitucionalistes hagin "abandonat" els catalans "no nacionalistes" i ha fet una crida a Cs i PP a "obrir els ulls".

Durant la seva intervenció, Parera, que és regidora a l'Ajuntament de Barcelona -primer ho va ser per Barcelona pel Canvi i després el grup va canviar el nom per Valents-, ha criticat l'estat de "delinqüència creixent" a la ciutat. També ha carregat contra el govern dels comuns i el PSC i ha fet referència a la inseguretat i les ocupacions, entre altres.

Per la seva banda el candidat tarragoní, Robert Hernández, ha augurat que des de Valents seran "decisius" per impedir que Tarragona tingui un govern independentista.

Al seu torn, Xavier Cuadrado ha promès "retornar" els premis princesa a Girona i Ángeles Ribes garantir que la Paeria no tingui "ni una pancarta, ni una estelada, ni un llaç".

Segons Valents, a l'acte hi han assistit membres d'entitats com ara Societat Civil Catalana o Escola de Tothom.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: