Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Salou congela els impostos i taxes per al proper any 2023

El Ple torna a requerir al Govern el finançament del projecte ‘Via de connexió entre el centre urbà de Salou i el parc, a través del traçat actual del ferrocarril’

Imatge del Ple de l'Ajuntament de Salou celebrat aquest dimecres Imatge del Ple de l'Ajuntament de Salou celebrat aquest dimecres AJUNTAMENT DE SALOU
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 26 Octubre 2022 20:25

L’Ajuntament de Salou ha aprovat en el Ple d'avui la congelació dels impostos i taxes, per al proper 2023. Segons ha exposat el govern municipal, no es veuran incrementats els següents impostos: l’impost sobre béns immobles; l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres; la taxa de llicències urbanístiques i altres activitats; la taxa per a la tramitació de l’obertura d’activitats i prestació de serveis de control per les instal·lacions; ni la taxa per recollida, tractament i eliminació de residus.

En la seva intervenció, l'alcalde de Salou, Pere Granados, que ha felicitat l'àrea d'Hisenda i el seu regidor per la feina feta, ha destacat que "aquest és el tercer any consecutiu que l’Ajuntament de Salou decideix congelar les taxes".

Per la seva part, el regidor d'Hisenda i Gestió Econòmica, Yeray Moreno, ha posat en valor el fet que "la congelació dels impostos es dona en una situació molt adversa, amb una inflació desmesurada".

Aquest punt de l’ordre del dia ha comptat amb els vots a favor dels grups del govern municipal (Sumem per Salou i PSC); els vots en contra de C’s i PP; i l'abstenció d’ERC.

La connexió entre el centre urbà de Salou i el parc, a través de l'actual traçat ferroviari

D'altra banda, el ple ha aprovat, per unanimitat, el segon requeriment a la Generalitat de Catalunya per al finançament de l'execució del projecte "Via de connexió entre el centre urbà de Salou i el parc, a través del traçat actual del ferrocarril".

En aquest sentit, l’alcalde Pere Granados ha manifestat que “acabem de demanar a la Generalitat de Catalunya que compleixi amb la seva obligació d’assumir el finançament de 8 milions d’euros".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: