Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona insta el Govern a obrir una investigació a l'empresa Global Talke arran dels dos incendis

Les dues incidències s'han produït aquesta mateixa setmana i han requerit l'activació de la prealerta del Plaseqta

L'empresa Global Talke L'empresa Global Talke ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal ACN
Divendres, 21 Octubre 2022 17:32

L'Ajuntament de Tarragona ha demanat al Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat que investigui amb "profunditat" l'empresa Global Talke per esclarir les causes de les dues incidències ocorregudes aquesta setmana. El consistori també vol que el Govern dirimeixi les responsabilitats que se'n puguin derivar. La companyia va patir un incendi dimarts a la nit en una nau on s'emmagatzemaven productes líquids químics inflamables que va provocar un núvol de fum tòxic de clorur de calci a l'exterior del magatzem. Aquest divendres, també s'ha declarat un nou incendi arran de la combustió d'unes deixalles, restes del primer foc, que han alliberat monòxid de carboni. En tots dos casos, s'ha activat la prealerta del Plaseqta.

La companyia Global Talke, dedicada als serveis logístics de productes alimentaris i químics, està situada al carrer del Plom 32 del polígon industrial de Riu Clar. En el primer incendi, dos bombers van patir afectacions i van ser trasllats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. En el cas del segon foc, els bombers han indicat que l'alliberament de monòxid de carboni, produït arran de la reacció causada per la pluja que ha caigut a sobre d'unes deixalles, no ha estat tòxic. Els dos incidents han requerit l'actuació dels serveis d'emergència i el patrullatge dels cossos de seguretat pels barris més pròxims a l'empresa per requerir, preventivament, el confinament de les persones que eren al carrer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: