Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El govern del Vendrell insta a ERC "a posar-se al costat de la majoria social del Vendrell recolzant els pressupostos"

Dimarts passat ja es presentava un acord amb Podem i la intenció és, segons Christian Soriano, seguir sumant recolzaments d'altres forces

El portaveu del govern municipal, Christian Soriano (PSC), i la portaveu del grup municipal Podem El Vendrell, van signar dimarts passat l'acord per als pressupostos El portaveu del govern municipal, Christian Soriano (PSC), i la portaveu del grup municipal Podem El Vendrell, van signar dimarts passat l'acord per als pressupostos CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 14 Octubre 2022 11:36

El portaveu del govern municipal, Christian Soriano (PSC), ha manifestat aquest matí que els pressupostos que es sotmetran a votació el proper dilluns “són uns pressupostos per a la majoria social del Vendrell que compten ja amb un ampli consens entre diferents forces”.

El passat dimarts 11 d’octubre ja es presentava un acord amb el grup de Podem El Vendrell i la intenció és, segons Soriano, seguir sumant recolzament entre altres forces: “en moments de crisi econòmica i social com l’actual, la ciutadania ens demana deixar a un costat diferències partidistes i posar en comú allò que ens uneix, que és l’estima cap al Vendrell i la seva gent”.

Per últim, el portaveu del govern municipal s’ha dirigit al principal grup de la oposició, SP-ERC, avisant que “o s’està amb el no a tot i a la irrellevància política més absoluta; o s’està al costat de la majoria social del Vendrell que demana diàleg, negociació i pacte. SP-ERC ha d’escollir”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: