Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

FUPS i PSC acorden presentar candidatura unitària a Salou encapçalada per l'alcalde Granados

Yeray Moreno, actual regidor del PSC, aniria de segon a la llista, amb una candidatura que es presentaria amb el nom de SUMEM PER SALOU-PSC

Júlia Gómez, presidenta de Formació Unitat per Salou (FUPS), i Yerai Moreno, president de la Junta Gestora del PSC a Salou, han rubricat l'acord Júlia Gómez, presidenta de Formació Unitat per Salou (FUPS), i Yerai Moreno, president de la Junta Gestora del PSC a Salou, han rubricat l'acord FUPS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Octubre 2022 17:31

Júlia Gómez Mesonero, presidenta del partit municipalista Formació Unitat per Salou (FUPS), i Yeray Moreno Macías, president de la Junta Gestora del PSC a Salou, han signat un acord per concórrer a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig de 2023, en coalició electoral, i amb una candidatura unitària, que es presentaria amb el nom SUMEM PER SALOU – PSC.

L'acord estableix que el secretari general de FUPS i actual alcalde, que va encapçalar la candidatura Sumem per Salou, Pere Granados, encapçalaria la llista de la coalició. També s'acorda que l'actual regidor de Serveis Econòmics, del PSC, Yeray Moreno, anirà el segon a la llista de la candidatura.

Júlia Gómez manifesta que "atès que ja hem estat governant conjuntament durant els dos darrers mandats amb una valoració molt positiva, ara donem un nou pas endavant amb una candidatura de coalició electoral, que mantindrà l'objectiu molt clar: gestionar i executar polítiques pel progrés social i econòmic de Salou i projectes per millorar la qualitat de vida i el benestar dels salouencs i salouenques".

Per la seva banda, Yeray Moreno explica que "volem sumar esforços per garantir un mandat d'estabilitat, tot procurant un futur govern municipal fort i el màxim representatiu que reforci la governabilitat del municipi, i sigui capaç d'abordar, amb solvència i eficàcia, reptes i projectes d'una gran importància pel futur de Salou".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: