Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Camí Mendoza (ERC) presenta en públic la seva candidatura a les eleccions de Cambrils

La presentació va comptar amb l’assistència del President d’ERC Oriol Junqueras i Vies

La candidata d'ERC a l'alcaldia de Cambrils, Carmí Mendoza, amb el president del partit, Oriol Junqueras, a l'acte de presentació de la cap de llista a les eleccions del 2023 La candidata d'ERC a l'alcaldia de Cambrils, Carmí Mendoza, amb el president del partit, Oriol Junqueras, a l'acte de presentació de la cap de llista a les eleccions del 2023 ERC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Octubre 2022 14:50

Més d’un centenar de persones van assistir dijous al Parc del Pescador de Cambrils a la presentació en públic de Camí Mendoza com a candidata per ERC a les properes eleccions municipals.

L’acte es va encetar amb una xerrada distesa on Camí Mendoza, acompanyada d’Oriol Junqueras van parlar sobre diversos temes. Van fer record de com es van conèixer i les diferents ocasions que han tingut de trobar-se personalment. Així mateix van poder reflexionar sobre la importància d’estar al capdavant de les administracions per tal d’acompanyar i donar resposta a les necessitats dels ciutadans.També van voler destacar la importància de mantenir un contacte i diàleg constant amb els veïns i veïnes en el seu dia a dia.

Uns versos de la Montserrat Pujals, militant històrica d’Esquerra i dona compromesa amb Cambrils, va donar pas a la intervenció personal de la Camí Mendoza. “Després de 6 anys a l’alcaldia. Després de conèixer la casa per dins i per fora. Després d’haver treballat amb dedicació, responsabilitat, d’haver liderat dos governs de coalició amb lleialtat, d’haver treballat per les persones i per Cambrils, em sento amb més ganes, força i encara….. amb més il.lusió que mai per treballar per les cambrilenques i cambrilencs” D’aquesta manera va voler encetar el seu discurs per tal d’exposar les raons que la motiven a tornar a presentar-se a l’alcaldia.

A partir d’aquí, va voler desgranar el seu projecte per al futur de la ciutat. En primer lloc va defensar la seva primera etapa com alcaldessa avalada per una transformació social que responia al seu compromís del ‘Govern per les persones’. “Ara toca una transformació urbana verda i sostenible, que ja hem iniciat amb obres que van des de l’enderroc de la N-340 fins a l’execució de l’av. De l’Esport”. En aquesta línia va defensar el retorn de l’espai públic per a les persones i recuperar els espais verds per fer de Cambrils una ciutat més saludable. Va voler posar èmfasi en la salut i benestar de la ciutadania cambrilenca.

Camí Mendoza va posar en valor tot el patrimoni històric repartit per tota la geografia municipal per tal de reclamar Cambrils com una capital cultural dins del territori i que aporti valor també al destí turístic del municipi.

Com apunt final, la candidata va interpel·lar al teixit empresarial per a la participació en la modernització econòmica del municipi i l’evolució cap un turisme cada cop més sotenible.

Oriol Junqueras va poder cloure l’acte per projectar la figura de Camí Mendoza com la millor opció per a les cambrilenques i cambrilencs. Va convidar també a la construcció col.lectiva de les properes generacions fonamentada en l’educació i la generació d’oportunitats pels nostres infants i joves.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: