Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alcalde Eduard Rovira planteja com a repte del proper mandat planificar la Torredembarra del futur

Rovira es va presentar en públic com a cap de llista d'ERC a les eleccions municipals del 2023, amb la intervenció de la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó

L’actual alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, va fer aquest dimecres la presentació pública com a cap de llista d'ERC a les eleccions municipals del maig del 2023 L’actual alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, va fer aquest dimecres la presentació pública com a cap de llista d'ERC a les eleccions municipals del maig del 2023 ERC TORREDEMBARRA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 29 Setembre 2022 16:27

L’actual alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, va fer aquest dimecres la presentació pública com a cap de llista d'ERC a les eleccions municipals del maig del 2023, un acte que va servir per posar en valor tota la feina feta des del 2015 fins l’actualitat. En el decurs dels parlaments va fer un repàs a les obres realitzades al municipi, a l’estabilització de les finances de l’Ajuntament, a les diverses accions implementades per totes les regidories de l’institució i també als projectes que es desenvolupen en l’actualitat. Així mateix, l’alcadable d’Esquerra va fer esment a les problemàtiques a les que la corporació ha hagut de fer front al llarg d’aquests dos darrers anys amb la irrupció de la pandèmia o amb els dificultats amb la brossa i la neteja.

Entre les qüestions mencionades en la presentació es va posar especial l'accent a totes aquelles propostes que han de regir la vila en els propers anys i que passen per preparar Torredembarra en matèria de sostenibilitat i d’eficiència energètica, de lluita contra els efectes del canvi climàtic, en acabar inversions necessàries com ara la cobertura de la piscina o la rehabilitació de l’escorxador per a l’ús social de les entitats torrenques.

En la presentació de Rovira com a cap de llista hi va intervindre la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, que va explicar la tasca duta a terme per l’alcalde de Torredembarra al capdavant de BASE – Gestió d’Ingressos. En el seu torn Llauradó va posar èmfasi en diverses accions implementades com convenis amb l’Agència de Tributs de Catalunya, i la Gerència del Cadastre per acostar altres administracions a través de les oficines de BASE o també en projectes futurs com la creació d’una aplicació mòbil única per a pagar els estacionaments de zona blava.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: