Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alcalde de Reus demana una reunió urgent amb Endesa per exigir explicacions pels recents talls de llum

Milers de llars de la ciutat sense llum a causa dels talls, l'últim aquest mateix dimarts 13 de setembre

Imatge d'arxiu d'una reunió de la Comissió de seguiment d'Endesa amb l'Ajuntament de Reus Imatge d'arxiu d'una reunió de la Comissió de seguiment d'Endesa amb l'Ajuntament de Reus REUS.CAT
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Setembre 2022 07:40

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, demanarà una reunió amb la màxima urgència amb els responsables de la companyia elèctrica Endesa per exigir explicacions pels recents talls de subministrament que han deixat milers de llars de la ciutat sense llum, l'últim aquest mateix dimarts, 13 de setembre.

Durant la reunió, l'alcalde demanarà explicacions sobre els motius que han provocat les interrupcions de subministrament, i exigirà l'execució del pla d'inversions i de manteniment de la xarxa elèctrica que la companyia va presentar en la darrera reunió que va mantenir amb l'alcalde el passat mes de maig.

L'alcalde demanarà la convocatòria urgent de la reunió amb l'objectiu de continuar vetllant perquè el servei que la companyia presta a la ciutat sigui de qualitat, i evitar que les incidències es tornin a repetir.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: