Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mario Téllez no es presentarà per Vila-seca En Comú a les eleccions municipals

L'actual portaveu dels Comuns proposa que la persona que encapçali la candidatura es decideixi en un procés de primàries obertes a la ciutadania

El portaveu del Grup Municipal de Vila-seca en Comú, Mario Téllez, ha anunciat que no repetir com a candidat a l'alcaldia de Vila-seca El portaveu del Grup Municipal de Vila-seca en Comú, Mario Téllez, ha anunciat que no repetir com a candidat a l'alcaldia de Vila-seca VILA-SECA EN COMÚ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 01 Setembre 2022 09:16

El portaveu del Grup Municipal de Vila-seca en Comú, Mario Téllez, ha anunciat la seva intenció de no repetir com a candidat a l'alcaldia de Vila-seca de cara a les eleccions municipals del maig del 2023.

Téllez, que a banda de representant públic és professor d'educació secundària i formació professional, afirma fer un pas al costat per poder dedicar més temps a la seva família i professió. Tot i això, assegura seguir compromès amb el seu espai polític i a disposició del mateix per a futures conteses.

A més de portaveu del seu grup a l'Ajuntament, Téllez també lidera En Comú Podem al Consell Comarcal del Tarragonès, essent un dels principals referents del seu espai polític a la demarcació i una de les veus que més consens i respecte suscita entre la militància.

Pel que fa a la seva acció a les institucions, Téllez ha destacat com un dels membres més proactius del consistori. El seu tarannà constructiu i la seva vocació d'assolir consensos li han permès aconseguir nombrosos acords amb l'executiu, així com participar en la implementació de nombroses iniciatives d'índole social.

Mesures com la gratuïtat del transport municipal, les subvencions al lloguer o els ajuts per a la instal·lació de plaques solars porten la seva signatura. Amb tot, Téllez també s'ha caracteritzat per la seva tasca crítica i fiscalitzadora, sent diverses les vegades que ha portat el govern local davant el Síndic de Greuges, fruit de diferents desavinences jurídiques i polítiques.

Téllez proposa elegir la nova candidatura a través d'unes primàries

Pel que fa al futur de la seva formació, Téllez proposa que la persona que encapçali la candidatura sigui decidida mitjançant un procés de primàries obertes al conjunt de la ciutadania, tal com han fet fins ara. Considera que més important que els lideratges és conformar una candidatura d’unitat popular que treballi com un veritable equip i que sigui capaç de guanyar les eleccions per posar l’ajuntament al servei de la ciutadania.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: