Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Vila-seca convoca 21 places en un nou Pla d’Ocupació Municipal

Les sol·licituds es poden presentar fins el proper 6 de setembre

Imatge d'arxiu d'uns treballadors d'un Pla d'Ocupació Municipal (POM) anterior Imatge d'arxiu d'uns treballadors d'un Pla d'Ocupació Municipal (POM) anterior AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 23 Agost 2022 20:55

L’Ajuntament de Vila-seca posa en marxa un nou Pla d’Ocupació Municipal amb el qual es crearan un total de 21 llocs de treball. La presentació de les sol·licituds es podrà fer fins al proper 6 de setembre, inclòs, a través de dues vies: presencialment a l’OAC, havent demanat cita prèvia, o de forma telemàtica a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament.

Amb la intenció de tenir en consideració diferents sectors de la població i de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment del municipi, les places a cobrir s’han dissenyat atenent diversos perfils professionals de les persones aturades de Vila-seca i a les característiques pròpies dels programes i projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l’Ajuntament. La relació dels 21 llocs de treball de la convocatòria, que comportaran contractes per un període d’entre 6 o 12 mesos, és la següent:

- 4 Tècnic/a auxiliar de suport a l’Àrea de Cultura
- 1 Tècnic/a auxiliar de gestió administrativa de l’Àrea de Cultura
- 2 Tècnic/a auxiliar de suport a l’Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana
- 2 Tècnic/a de suport de Polítiques d’Acció Social i Participació Ciutadana
- 8 Peó/na de serveis generals
- 1 Encarregat/da
- 1 Tècnic/a auxiliar de gestió administrativa a l’OAC
- 2 Tècnic/a auxiliar de gestió administrativa d’Innovació

Cal recordar que des de l’any 2012 fins a l’actualitat, l’Ajuntament de Vila-seca ha posat en marxa diversos Plans d’Ocupació Municipals(POM) dirigits a persones aturades amb especials dificultats d’ocupació, amb la finalitat de donar cobertura als sectors de la població més castigats per la crisi. Les circumstàncies socials i econòmiques s’han agreujat a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, per la qual cosa, es considera convenient continuar amb nous Plans d’Ocupació Municipal. En aquest sentit, cal destacar que, en els últims cinc anys, l’Ajuntament de Vila-seca ha creat un total de 192 llocs de treball a través dels plans d’ocupació municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: