Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà presentarà aquest dimarts la nova app de seguretat ciutadana "RdB Amb Tu"

Amb la nova aplicació, la ciutadania, els comerciants i els restauradors tindran connexió directa amb la Policia Local

Imatge de l'app "RdB amb Tu" que es presentarà aquest dimarts a la tarda a la ciutadania Imatge de l'app "RdB amb Tu" que es presentarà aquest dimarts a la tarda a la ciutadania CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Agost 2022 12:03

L'Ajuntament de Roda de Berà presentarà, aquest dimarts, 16 d’agost, a les 19:30 hores, a l’Hotel d’Entitats, la nova app mòbil de seguretat ciutadana “RdB Amb Tu”. El consistori convida la ciutadania a assistir-hi per conèixer de primera mà com funciona l’aplicació i com aquesta, tenint-la descarregada al telèfon mòbil, pot incrementar la seguretat.

L'acte comptarà amb la participació de l’alcalde Pere Virgili; del cap de la Policia Local, Antonio Gómez; i d’un representant de l’empresa Goil Security, encarregada del seu desenvolupament, qui realitzarà una demostració del seu funcionament.

Amb la nova app “RdB Amb Tu” la ciutadania i els comerciants i restauradors tindran connexió directa amb la Policia Local amb tan sols un moviment de dit. L’objectiu és que tant rodencs com visitants puguin sentir una major tranquil·litat i seguretat, així com millorar la prevenció de casos. Aquesta important aposta de l’equip de govern i de la Policia Local de Roda de Berà, serà una eina molt important en casos d’assetjament sexual o de violència masclista, d’ocupacions d’habitatges o davant de qualsevol situació d’emergència o d’inseguretat.

L’aplicació, de descàrrega gratuïta per a iOS i Android, permetrà una comunicació immediata i més àgil entre la ciutadania i la Policia Local, i més segura gràcies a la geolocalització. Quan una persona pateixi una situació d’inseguretat podrà alertar la Policia. Prement el “botó del pànic”, arrastrant la icona SOS fins al centre de la pantalla, arribarà una alerta a la central policial i s’avisarà la patrulla perquè es desplaci fins al lloc. Si la persona no contesta, gràcies a la geolocalització podrà ser seguida pels agents en tot moment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: