Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els amos de pisos turístics de Roda hauran d'atendre la Policia Local si els llogaters fan festes il·legals

L'ajuntament aprova una ordenança municipal per frenar els actes d'incivisme i les molèsties als veïns

La Policia Local detecta cada estiu molts habitatges on es celebren festes il·legals La Policia Local detecta cada estiu molts habitatges on es celebren festes il·legals ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal ACN
Dilluns, 08 Agost 2022 21:51

L'Ajuntament de Roda de Berà ha aprovat una nova ordenança per regular els habitatges turístics. La normativa preveu que els propietaris hauran de facilitar un telèfon de contacte propi o d'una tercera persona que estigui disponible per atendre un requeriment o incidència de manera immediata per tal d'evitar alteracions de l'ordre.

El consistori i la policia local detecten cada estiu molts habitatges d'aquestes característiques en els quals els llogaters superen per molt l'aforament permès i organitzen festes il·legals que molesten els veïns. Així, els gestors d'un habitatge turístic hauran de respondre a qualsevol requeriment policial en un termini màxim de 30 minuts.

Les sancions per incomplir l'ordenança van dels 3.000 als 600.000 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: