Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els programes de benestar social a Reus s'eleven a més de 19 MEUR

S'incorpora per primera vegada la teleassistència avançada i l'atenció a les persones sense llar

Teresa Pallarès, alcaldessa accidental de Reus, i Òscar Subirats, president de la Comissió Informativa de Benestar Social i Ciutadania, en la presentació de programes de Benestar Social Teresa Pallarès, alcaldessa accidental de Reus, i Òscar Subirats, president de la Comissió Informativa de Benestar Social i Ciutadania, en la presentació de programes de Benestar Social AJUNTAMENT DE REUS
Vida Municipal ACN
Dilluns, 01 Agost 2022 15:19

El nou acord entre l'Ajuntament de Reus i la Generalitat preveu destinar més de 19 milions d'euros a programes de benestar social fins al 2025. La Junta de Govern Local ha aprovat el nou contracte programa 2022-2025 per a la coordinació, la cooperació i la col·laboració entre el Departament de Drets Socials i l'Ajuntament de Reus en matèria de serveis socials i altres programes relatius al benestar social. L'import total previst per als quatre anys és de prop 19.300.000 euros -el que suposa una mitjana d'uns 5 milions anuals-, una aportació que ha anat en increment. Com a novetat, destaca la incorporació, per primer cop, d'actuacions per promoure la teleassistència avançada i per fer front al sensellarisme.

La signatura del contracte programa entre la Generalitat i l'Ajuntament de Reus reforça la col·laboració entre institucions i estableix les aportacions econòmiques anuals per finançar els serveis socials i altres programes relatius al benestar social.

L’acord dona continuïtat al contracte programa 2016-2019, que es va prorrogar fins al 2021 amb motiu de la pandèmia i té en compte que aquest nou context ha provocat un creixement de la demanda de serveis socials.

"En els deu darrers anys gairebé hem doblat el finançament dedicat en aquests programes de drets socials, però no sols és una millora quantitativa, sinó que també qualitativa", ha afirmat l'alcaldessa accidental Teresa Pallarès, en roda de premsa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: