Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alcalde de Tarragona expulsa del ple uns veïns de Llevant pels insults i protestes contra l'alberg de la ciutat del Repòs

Tot i les crides a l'ordre, la tensió ha augmentat i ha acabat amb el desallotjament d'una cinquantena de persones

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, amb els tinents d'alcalde Jordi Fortuny i Cristina Guzmán, durant el plenari d'avui L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, amb els tinents d'alcalde Jordi Fortuny i Cristina Guzmán, durant el plenari d'avui AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Vida Municipal ACN
Dissabte, 23 Juliol 2022 00:09

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha expulsat una cinquantena de persones de la sessió plenària celebrada aquest divendres. Un grup de veïns del barri de Llevant han protestat contra el projecte, impulsat per la Generalitat, que vol convertir l'antiga Ciutat de Repòs i de Vacances en un alberg juvenil.

Els manifestants duien pancartes de rebuig i han interromput el ple amb constants crits i insults. Tot i les crides a l'ordre, finalment, el batlle ha ordenat la seva expulsió quan la CUP defensava una moció de protesta per les morts d'immigrants a la frontera espanyola a Melilla. La Guàrdia Urbana els ha desallotjat de la sala.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: