Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació promou la millora d'espais públics per a serveis bàsics en municipis petits

L'administració posa en marxa una nova línia d'ajuts dotada amb 100.000 euros

La Diputació promou la millora d'espais públics per a serveis bàsics en municipis petits per dotar-los de comerços d'alimentació, perruqueries, centres de podologia o fisioteràpia, entre altres La Diputació promou la millora d'espais públics per a serveis bàsics en municipis petits per dotar-los de comerços d'alimentació, perruqueries, centres de podologia o fisioteràpia, entre altres DIPTA.CAT
Vida Municipal ACN
Dilluns, 11 Juliol 2022 13:03

La Diputació de Tarragona promou la millora d'espais públics per a serveis bàsics en municipis petits per dotar-los de comerços d'alimentació, perruqueries, centres de podologia o fisioteràpia, entre altres establiments.

Aquesta iniciativa "pionera" vol millorar la comoditat, la salut i el benestar dels seus habitants i, alhora, frenar el despoblament. Amb aquest doble objectiu, la institució engega nova línia d'ajuts dotada amb 100.000 euros per a poblacions de menys de 1.000 habitants.

Els ajuntaments podran sol·licitar les ajudes fins al pròxim 1 d'agost. D'aquesta manera, els consistoris podran crear o adequar locals municipals o privats cedits per ubicar-hi els espais de venda al detall i serveis bàsics.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: