Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Lorena de la Fuente serà la candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Tarragona

El president de Cs, Carlos Carrizosa, destaca que les principals banderes del partit a Tarragona seran la “lluita contra la inseguretat i l'incivisme”

La candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Tarragona, Lorena De la Fuente, passejant pel Balcó del Mediterrani, amb el president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, i el diputat Matías Alonso La candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Tarragona, Lorena De la Fuente, passejant pel Balcó del Mediterrani, amb el president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, i el diputat Matías Alonso CS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Juliol 2022 21:24

Ciutadans (Cs) ha anunciat avui que Lorena de la Fuente serà la candidata a l'alcaldia de Tarragona a les eleccions municipals de 2023. Ha estat el president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, acompanyat del diputat per Tarragona, Matías Alonso, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en De la Fuente per a encapçalar la pròxima llista municipal de la formació liberal a Tarragona.

Carrizosa ha destacat el fet que De la Fuente hagi treballat per a l'administració pública perquè “ha de tenir múscul, el múscul són tots aquests servidors públics que treballen per a l'administració pública com els funcionaris, policies, professors i sanitaris”. “No els ‘xiringuitos’ ni els endollats, sinó la gent que treballa en el dia a dia per a tots nosaltres” ha afegit Carrizosa.

El líder taronja ha recordat que el grup municipal ha aconseguit millores com la instal·lació de càmeres de vigilància i una platja per a gossos i ha explicat que treballarà perquè s'implanti un pla de seguretat d'emergències químiques. Carrizosa ha assegurat també que les principals banderes del partit liberal a Tarragona seran la lluita contra la inseguretat i l'incivisme. “Aquest govern manté una ciutat bruta i descuidada, manté problemes de botellots descontrolats i s'han fet canvis urbanístics sense el consens per part de la població” ha assegurat Carrizosa. En aquest sentit, el líder taronja ha criticat l’“immobilisme” del consistori format per ERC, Junts i la CUP i ha alertat de que “quan hi ha un grup antisistema que condiciona la política a Catalunya, perdem oportunitats, i a la província de Tarragona, grans projectes han quedat arxivats pels grups d'esquerra radical o antisistema”. Pel president de Cs a Catalunya, el fet de “que el govern actual governi en minoria ens està dient que el canvi és possible” i “Cs vol formar part d'aquest canvi”.

Lorena de la Fuente, de 40 anys, és llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili (URV), especialitzada en Dret Ambiental, i és col·legiada de l'I·lustri Col·legi de l’Advocacia de Tarragona (ICAT). Va ser auxiliar administrativa i també tècnica superior de contractació pública a l'Ajuntament de Tarragona a més de delegada sindical de la USOC. Afiliada des de 2017 a Ciutadans, des de 2021 és la portaveu del grup municipal a l'Ajuntament de Tarragona.

De la Fuente ha explicat que el grup municipal té un projecte polític molt clar “de centre, liberal, moderat, reformista i allunyat de populismes” i ha defensat la lluita contra la corrupció, la transparència en les administracions i la neutralitat en les institucions. “Cal actuar en els barris abandonats i oblidats per l'equip de govern actual i pel PSC” ha dit. La portaveu municipal ha recalcat el “patrimoni artístic, històric, monumental i gastronòmic” de Tarragona, però “l'ajuntament no sap aprofitar-lo per a potenciar la ciutat”. Per això, De la Fuente ha assegurat que “cal dinamitzar el comerç, el turisme, l'oci, la restauració i la cultura” perquè “l'equip de govern no té lideratge, no té cap projecte i està fent una gestió ineficient”. “Cs és l'alternativa per a liderar un canvi a Tarragona” ha manifestat la regidora taronja i ha afegit que “Tarragona com a capital de província hauria de jugar en primera divisió i estar jugant a la lliga que li pertoca”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: