Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Morell reclama més inversions a les companyies per millorar la cobertura mòbil

En el darrer ple, l'Ajuntament va aprovar per unanimitat una moció en aquest sentit

L'Ajuntament del Morell va aprovar una moció per la millora del servei de telefonia mòbil al Morell i el Tarragonès L'Ajuntament del Morell va aprovar una moció per la millora del servei de telefonia mòbil al Morell i el Tarragonès AJUNTAMENT DEL MORELL
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Juny 2022 11:45

La millora del servei de telefonia mòbil al Morell i el Tarragonès és el títol de la moció que es va aprovar, per unanimitat, en el darrer ple de l’Ajuntament del Morell, celebrat el passat 26 de maig. I és que “tot i que l’Ajuntament no és un proveïdor i no té cap competència ni responsabilitat en aquesta qüestió, que depèn exclusivament de les companyies telefòniques, creiem que cal treballar per mirar de revertir la situació actual”, indica l’alcalde, i també regidor de Noves Tecnologies, Eloi Calbet.

“La falta de cobertura de telefonia mòbil és un problema històric i recurrent al Morell i el nostre entorn, i és una qüestió que no ha rebut una solució satisfactòria”, afegeix Calbet. Així, el ple de l’Ajuntament demana directament a les principals companyies de telecomunicacions a presentar elsseus plans de desplegament i millora d’aquest servei al municipi i el seu entorn.

Entre altres, en el text de la moció el consistori es refereix al fet que l’accés a les xarxes de telecomunicacions és altament necessari per a àmbits tan diversos com l’educatiu, el teletreball, l’empresarial, el comercial o l’oci. Així mateix, reivindica també el fet que al Morell s’hi ubica gran part del complex petroquímic nord, afectat pels plans d’emergència PLASEQCAT i PLASEQTA, i que sense una bona cobertura no es pot establir una adequada estructura de resposta davant de qualsevol incidència.

Per tot plegat, sol·licita també al Consell Comarcal del Tarragonès que estableixi les sinergies necessàries amb la Diputació de Tarragona, el Consorci Localret i el Departament de Polítiques Digitals i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya per millorar el servei de telefonia mòbil a la totalitat dels municipis del Tarragonès.

Finalment, fa arribar la moció als municipis del Tarragonès, a la Diputació de Tarragona, al Consorci Localret i al Departament de Polítiques Digitals i Administracions Públiques i els insta a adherir-s’hi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: